Move On Career

Move On Career

Landsdækkende jobbanknetværk for:
Joberfarne højtuddannede
Studerende/graduates/young professionals
SOSU'er på alle erfaringsniveauer

Jobannoncer, emails, SoMe og branding til målgrupperne

Hvem er vi?

Move On Career har mere end 25 års erfaring med jobformidling og Talent Attraction & Acquisition målrettet højtuddannede kandidater og studerende fra landets universiteter, handelshøjskoler og professionshøjskoler. Målgruppen er for nyligt udvidet til også at omfatte SOSU'er.

Vi ejer flere jobbanker og karriereportaler, vi tilbyder karriererådgivning via vores medier, og vi leverer jobmotor til Frivilligjob.dk samt systemet bag Socialkompas.dk.

Hvem henvender vi os til?

Mere end en million brugere har gennem tiden benyttet vores medier. Vi kommunikerer ugentligt med 100.000 brugere via vores webportaler, emails, sociale medier og direkte kontakt. Og vi leverer målrettede løsninger, der skaber matchet mellem arbejdsgivere og deres kommende medarbejdere.

Erfarne kandidater

Nye karrieremuligheder, inspiration og tips til karriereudvikling og jobskifte er i fokus i vores daglige kontakt med erfarne højtuddannede i hele Danmark.

Læs mere

Nye graduates

Vi tilbyder job og praktik til nyuddannede, traineeforløb, graduateprogrammer samt tips til jobsøgning til graduates og Young Professionals i hele landet.

Læs mere

Studerende

Vi servicerer dagligt studerende fra alle landets universiteter og videregående uddannelser med et bred udvalg af studierelevante job, praktikpladser, studieprojekter og graduateforløb.

Læs mere

SOSU

Job og uddannelsesmuligheder for social- og sundhedsassistenter (SSA), -hjælpere (SSH), SOSU-elever i praktikforløb samt ufaglærte og studerende, der søger efter SOSU-job eller uddannelse.

Læs mere

Hvilke ydelser tilbyder vi?

Move On Career er jeres partner til Talent Attraction og Acquisition af studerende, nyuddannede og joberfarne højtuddannede - samt inden for SOSU-området. Via vores målrettede job- og karriereportaler, emails og SoMe-kampagner, kan vi nå direkte ud til de specifikke målgrupper.

Jobkampagner

Jobkampagner i jobbanknetværket

Promovér jeres jobopslag, praktikpladser eller Graduateprogrammer i jobbanknetværket til her-og-nu rekrutteringsbehov.

Læs mere

Direct Mail

Direct Mail

Direkte kontakt til over 175.000 jobsøgende på tværs af vores jobbanknetværk. Målrettet og skræddersyet kampagne efter kundens behov.

Læs mere

Jobscanning

Employer Branding

Rekruttering på autopilot - for dig med mange opslag og ønske om en fuldautomatisk løsning. Med en scanning bliver alle jeres job automatisk promoveret på de relevante jobportaler.

Læs mere

SoMe kampagner

Social Media

Målrettet kampagne med kundens karrierebudskab via Facebook, LinkedIn og/eller Google Ads ud over vores faste brugerskare.

Læs mere

Employer Branding

Employer Branding

En virksomhedspræsentation i jobbanknetværket giver jobsøgende et grundigt indblik i jeres virksomhed som arbejdsplads. Det øger jeres synlighed markant, også i perioder uden job.

Læs mere

Talentprofiler

Employer Branding

Talentprofiler er præsentationer af jeres arbejdsplads via en snak med jeres medarbejdere. Giv de jobsøgende et indblik i jeres hverdag - og få bedre respons på jeres jobopslag!

Læs mere

Vi har hver dag...