Move On Career

Move On Career

Rekruttering af højtuddannede talenter:
Studerende, Graduates, Young Professionals og erfarne kandidater

Jobopslag, Employer Branding og mailkampagner til målgruppen

Hvem er vi?

Move On Career har mere end 25 års erfaring med jobformidling og Talent Attraction & Acquisition målrettet højtuddannede kandidater og studerende fra landets universiteter, handelshøjskoler og professionshøjskoler.

Vi ejer flere jobbanker og karriereportaler, vi tilbyder karriererådgivning via vores medier, og vi leverer jobmotor til Frivilligjob.dk samt systemet bag Socialkompas.dk.

Studerende

Vi servicerer dagligt studerende fra alle landets universiteter og videregående uddannelser med et bred udvalg af studierelevante job, praktikpladser, studieprojekter og graduateforløb.


Nye graduates

Vi tilbyder job og praktik til nyuddannede, traineeforløb, graduateprogrammer samt tips til jobsøgning til graduates og Young Professionals i hele landet.


Erfarne kandidater

Nye karrieremuligheder, inspiration og tips til karriereudvikling og jobskifte er i fokus i vores daglige kontakt med erfarne højtuddannede i hele Danmark.

StuderendeOnline.dk

www.studerendeonline.dk

Vores jobbank til studerende på videregående uddannelser fokuserer skarpt på studierelevante job, praktikpladser og graduate-programmer. Vi har over 2.500 aktuelle tilbud hver dag.

Nyuddannet.dk

www.nyuddannet.dk

Jobdatabasen for Graduates og Young Professionals. Her lancerer vi job til nyuddannede uden meget erhvervserfaring, graduate- og traineeforløb samt Ph.D./research stillinger.

Akademikernes Jobbank

www.jobbank.dk

Danmarks største jobbank for højtuddannede med over 15.000 daglige tilbud til ingeniører, jurister, økonomer, humanister og andre kandidater med en videregående uddannelse.

Vores tjenester

Mere end en million brugere har gennem tiden benyttet vores medier, der har fokus på både erfarne, nyuddannede og studerende. Vi kommunikerer ugentligt med 100.000 højtuddannede via vores webportaler, emails, sociale medier og direkte kontakt. Og vi leverer målrettede løsninger, der skaber matchet mellem arbejdsgivere og deres kommende talenter.

Jobopslag

Enkeltopslag i jobbanknetværket

Enkeltstående jobopslag, praktikpladser eller Graduateprogrammer i jobbanknetværket til her-og-nu rekrutteringsbehov.

Læs mere

Direct Mail

Direct Mail

Direkte kontakt til over 165.000 jobsøgende på tværs af vores jobbanknetværk. Målrettet og skræddersyet kampagne efter kundens behov.

Læs mere

SoMe kampagner

Social Media

Målrettet kampagne med kundens karrierebudskab via Facebook, LinkedIn og/eller Google Ads ud over vores faste brugerskare.

Læs mere

Employer Branding

Employer Branding

En virksomhedspræsentation i jobbanknetværket giver jobsøgende et grundigt indblik i jeres virksomhed som arbejdsplads. Det øger jeres synlighed markant, også i perioder uden job.

Læs mere

HR-panelet

Employer Branding

Medlemskab af vores panel af professionelle HR-chefer giver jer mulighed for at møde de jobsøgende i "den omvendte jobsamtale" - og øger kandidaternes fokus på jeres virksomhed.

Læs mere

Talentprofiler

Employer Branding

Talentprofiler er præsentationer af jeres arbejdsplads via en snak med jeres medarbejdere. Giv de jobsøgende et indblik i jeres hverdag - og få bedre respons på jeres jobopslag!

Læs mere

Vi har hver dag...