Move On Career

Move On Career

Rekruttering af højtuddannede talenter:
Studerende, Graduates, Young Professionals og erfarne kandidater

Jobopslag, Employer Branding og mailkampagner til målgruppen

Hvem er vi?

Move On Career har mere end 20 års erfaring med Employer Branding og rekruttering af højtuddannede kandidater og studerende fra landets universiteter. Vi driver jobbanker og karriereportaler, tilbyder karriererådgivning via vores medier, og vi leverer jobmotor til Frivilligjob.dk.

Skarpe studerende

Vi kommunikerer dagligt med over 80.000 studerende fra universiteter og videregående uddannelsesinstitutioner i hele landet.

Friske graduates

Vi servicerer dagligt over 20.000 håbefulde Graduates og Young Professionals fra landets universiteter med job, karrieretilbud og tips til jobsøgning.

Erfarne kandidater

Vi leverer dagligt friske job, karriereråd og formidler virksomhedskontakt til over 45.000 erfarne højtuddannede landet over.

Studerende Online

www.studerendeonline.dk

Vores jobbank til studerende på videregående uddannelser fokuserer skarpt på studierelevante job, studiepraktik og specialesamarbejde. Vi har over 2.000 aktuelle tilbud hver dag.

Nyuddannet.dk

www.nyuddannet.dk

Jobdatabasen for Graduates og Young Professionals. Her fokuserer vi på job til nyuddannede uden meget erhvervserfaring, Graduateprogrammer og Ph.D./research stillinger.

Akademikernes Jobbank

www.jobbank.dk

Danmarks største jobbank for højtuddannede med over 10.000 daglige tilbud til akademikere, ingeniører, jurister og andre erfarne kandidater fra en videregående uddannelse.

Vores tjenester

Mere end en million brugere har gennem tiden benyttet vores medier, der har fokus på både erfarne, nyuddannede og studerende. Vi kommunikerer ugentligt med 100.000 højtuddannede via vores webportaler, emails, sociale medier og direkte kontakt. Og vi leverer målrettede løsninger, der skaber matchet mellem arbejdsgivere og deres kommende talenter.

Jobopslag

Enkeltopslag i jobbanknetværket

Jobopslag, graduateforløb eller praktikophold i jobbanknetværket, for kunder med enkeltstående rekrutteringsbehov.

Læs mere

Direct Mail

Direct Mail

Direkte kontakt til over 145.000 jobsøgende på tværs af vores jobbanknetværk. Målrettet og skræddersyet kampagne efter kundens behov.

Læs mere

SoMe kampagner

Social Media

Målrettet kampagne med kundens karrierebudskab via Facebook, LinkedIn og/eller Google Ads ud over vores faste brugerskare.

Læs mere

Employer Branding

Employer Branding

En virksomhedspræsentation i jobbanknetværket giver jobsøgende et grundigt indblik i jeres virksomhed som arbejdsplads. Det øger jeres synlighed markant, også i perioder uden job.

Læs mere

HR-panelet

Employer Branding

Medlemskab af vores panel af professionelle HR-chefer giver jer mulighed for at møde de jobsøgende i "den omvendte jobsamtale" - og øger kandidaternes fokus på jeres virksomhed.

Læs mere

Talentprofiler

Employer Branding

Talentprofiler er præsentationer af jeres arbejdsplads gennem jeres medarbejdere. Giv de jobsøgende et indblik i hverdagen hos jer - og få bedre respons på jeres jobopslag!

Læs mere

Vi har hver dag...