Move On Career

Jobbank.dk
Akademikernes Jobbank

Danmarks største jobbase for erfarne jobsøgende med videregående uddannelsesbaggrund

Jobportalen for erfarne kandidater

Akademikernes Jobbank er landets førende portal for erfarne kandidater med en videregående uddannelse - og en del af vores jobbanknetværk. Med over 75.000 erfarne kandidater og Young Professionals fra alle Danmarks universiteter opnår I en målrettet rekruttering uden spildte annoncekroner.

Jobbankens artikler fokuserer på hele jobsøgningsprocessen - fra netværksjobsøgning, ansøgning, CV og jobsamtale til tests og kontraktforhandlinger.

Brandingmuligheder


Employer Branding profiler

Jeres Employer Branding profil gør jeres arbejdsplads synlig og tiltrækker talenternes opmærksomhed - også når I ikke har ledige job.

Jeres profil holder jer i de højtuddannedes søgelys og leverer information til de jobsøgende om jeres virksomhed som arbejdsplads.

Læs mere

Talentprofiler

En Talentprofil er en interview-artikel med en af jeres medarbejdere om hverdagen på jobbet, gerne suppleret med en video.

Talentprofilerne giver kommende jobsøgere alletiders mulighed for at snuse til forskellige jobtyper og arbejdshverdagen hos jer.

Læs mere

HR-svar

Vi indbyder jer til at deltage i vores HR-panel, hvor en række HR-chefer giver de jobsøgende gode råd om jobsøgningsprocessen.

Artiklerne fra HR-panelet er nogle af de mest læste i vores system og supplerer jeres jobopslag, Talentprofiler og Employer Branding profil.

Læs mere

Akademikernes Jobbank er...