Move On Career

Jobbanknetværket

Fem landsdækkende jobportaler samt to rådgivningsportaler for studerende, Young Professionals, erfarne kandidater og fagspecialister

Det fulde spektrum

Få fuld adgang til alle jobbanker i vores karrierenetværk via Move On Recruiter og find nye kræfter til jeres virksomhed blandt studerende, nyuddannede og erfarne kandidater.

De højtuddannede

Vores jobbanknetværk består af tre landsdækkende jobportaler med fokus på højtuddannede: StuderendeOnline.dk med fokus på studieliv, fritidsjob og videregående uddannelser, Nyuddannet.dk for Graduates og Young Professionals, samt Akademikernes Jobbank, der er målrettet de mere erfarne kandidater.

Derudover opretholder vi to karriere- og vidensportaler for højtuddannede: Praktik.dk, hvor vi samler alle aktuelle praktikpladser til studerende, samt KarriereVejviser.dk med adgang til vores kæmpe vidensbase med artikler og råd omkring job og karriere.

Øvrige jobsøgende

Vores jobbanknetværk strækker sig ud over de højtudannede og SOSU.nu er vores nyeste skud på stammen indenfor fagspecifikke jobbanker. SOSU.nu er Danmarks største jobbase med eksklusiv fokus på social- og sundhedspersonale: SSA, SSH samt SOSU-elever.

Vores rådgivning er fornyligt blevet udvidet til at omfatte job- og karrieremesser og resultatet kan ses på Jobmesse.dk, der samler alle aktuelle jobmesser inden for landets grænser.

StuderendeOnline.dk

www.studerendeonline.dk

Vores jobbank til studerende på videregående uddannelser fokuserer skarpt på studierelevante job, praktikpladser og graduate-programmer.


Nyuddannet.dk

www.nyuddannet.dk

Jobdatabasen for Graduates og Young Professionals. Her lancerer vi job til nyuddannede uden meget erhvervserfaring, graduate- og traineeforløb samt Ph.D./research stillinger.


Akademikernes Jobbank

www.jobbank.dk

Danmarks største jobbank for højtuddannede med over 15.000 daglige tilbud til ingeniører, jurister, økonomer, humanister og andre kandidater med en videregående uddannelse.


SOSU.nu

www.sosu.nu

I SOSU.nu samler vi alle jobopslag til dig, der arbejder som social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller skal i praktik som SOSU-elev.


Praktik.dk

www.praktik.dk

Portalen for studerende fra landets videregående institutioner, der samler alle aktuelle praktikpladser til studerende på ét sted.

Karrierevejviser.dk

www.karrierevejviser.dk

Karriereportalen til højtuddannede, der giver adgang til en kæmpe vidensbase med artikler omkring job, karriere, jobsøgning og arbejdslivet.

Vi har hver dag...