Move On Career

Jobbanknetværket

Tre landsdækkende jobportaler for universitetsstuderende, Young Professionals og erfarne højtuddannede

Det fulde spektrum

Få fuld adgang til alle jobbanker i vores karrierenetværk via Move On Recruiter og find nye kræfter til jeres virksomhed blandt studerende, nyuddannede og erfarne kandidater.

Vores karrierenetværk består af tre landsdækkende jobsites med fokus på højtuddannede. StuderendeOnline.dk er de studerendes foretrukne site med studierelevante job, praktikpladser, Graduateprogrammer og legater. Nyuddannet.dk er vores site for Graduates og Young Professionals. Akademikernes Jobbank er målrettet de mere erfarne kandidater og de ældste Young Professionals.

StuderendeOnline.dk

www.studerendeonline.dk

Vores jobbank til studerende på videregående uddannelser fokuserer skarpt på studierelevante job, praktikpladser og Graduateprogrammer. Vi har over 2.000 aktuelle tilbud hver dag.

Læs mere

Nyuddannet.dk

www.nyuddannet.dk

Jobdatabasen for Graduates og Young Professionals. Her lancerer vi job til nyuddannede uden meget erhvervserfaring, Graduateprogrammer og Ph.D./research stillinger.

Læs mere

Akademikernes Jobbank

www.jobbank.dk

Danmarks største jobbank for højtuddannede med over 10.000 daglige tilbud til ingeniører, jurister, økonomer, humanister og andre kandidater med en videregående uddannelse.

Læs mere

Vi har hver dag...