Move On Career

Jobbanknetværket

Tre landsdækkende jobportaler for universitetsstuderende, nye alumner og erfarne højtuddannede

Det fulde spektrum

Få fuld adgang til alle jobbanker i vores karrierenetværk via Move On Recruiter og find nye kræfter til jeres virksomhed blandt studerende, nyuddannede og erfarne kandidater.

Vores karrierenetværk består af tre landsdækkende jobsites med fokus på højtuddannede. Studerende Online er Danmarks største studenterportal med studierelevante job, praktikpladser, studieprojekter og legater. Nyuddannet.dk er vores portal målrettet Graduates og Young Professionals. Akademikernes Jobbank er målrettet de mere erfarne kandidater.

Studerende Online

www.studerendeonline.dk

Vores jobbank til studerende på videregående uddannelser fokuserer skarpt på studierelevante job, studiepraktik, specialesamarbejder og studielegater. Vi har over 2.000 aktuelle tilbud hver dag.

Læs mere

Nyuddannet.dk

www.nyuddannet.dk

Jobdatabasen til graduates og Young Professionals med fokus på job til nyuddannede uden meget erhvervserfaring, graduate-/traineeprogrammer og Ph.D./research stillinger.

Læs mere

Akademikernes Jobbank

www.jobbank.dk

Danmarks største jobbank for højtuddannede, med over 6.000 daglige tilbud til akademikere, ingeniører, jurister, IT-folk, økonomer og andre erfarne kandidater med en videregående uddannelse.

Læs mere

Vi har hver dag...