Move On Career

Socialkompas.dk

Sitet, hvor borgere og pårørende kan søge hjælp til deres aktuelle livssituation, frivillige organisationer kan synliggøre deres indsatser, og kommuner og deres ansatte kan få et samlet overblik over tilbud tilgængelige for deres borgere.

Bro mellem borger, civilsamfund og kommune

Socialkompas er en digital platform, der fungerer som en lokal infrastruktur og giver et samlet overblik over tilbudene til borgere, foreninger, frivillige og kommunale medarbejdere. Efterspørgslen på en sådan platform har været til stede i mange år. Socialkompas.dk er drevet via finanslovsmidlerne af FriSe (Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark), der har ansvaret for at introducere Socialkompas i 40 kommuner i løbet af 2022 og frem til 2026. Konceptet er oprindeligt skabt af Frivilligcenter Aarhus i samarbejde med Aarhus kommune i 2020/21, hvor platformen er blevet godt modtaget og brugt af mange i lokalområdet.

Socialkompas.dk varetages og administreres af Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark (FriSe), mens teknologien bag udvikles og vedligeholdes af Move On Career.

Socialkompas.dk er...