Move On Career

StuderendeOnline.dk

Samlingspunktet for studerende på de videregående uddannelser: universiteter, handelshøjskoler og professionsskoler

Studieportalen

StuderendeOnline.dk er vores jobbank til studerende og Graduates på videregående uddannelser. Vi tilbyder hver dag over 2.500 studierelevante job, praktikpladser, Graduateprogrammer, studieprojekter, forskningsprojekter og freelancejob til universitetsstuderende.

Vores omfattende artikelsamling guider de studerende gennem studielivet og karrierejagten med tips til hverdagsøkonomi, studiebolig, jobjagt og tips og tricks til hverdagen.

Vores flittigt benyttede legatbase giver de studerende en mulighed for at finde ekstra økonomisk støtte til studierejser, udlandsophold, forskning og økonomi under studiet.

Tjenester


Jobkampagner

Få jeres jobopslag promoveret på tværs af alle vores jobportaler, sociale medier, eksterne skanaler og via Direct Mail til vores 175.000+ højtuddannede CV-profiler.

Jobkampagner

Search & Match

Med Search & Match sørger vi for at finde og servere en række velkvalificerede CV-profiler for jer. Så kan I koncentrere jeres tid og fokus omkring de afsluttende jobsamtaler.

Search & Match

Jobscanning

Jobscanning er relevant for jer med mange opslag, der ønsker en fuldautomatisk løsning til en venlig pris. Alle jeres job promoveres automatisk på alle vores relevante jobportaler.

Jobscanning

StuderendeOnline.dk er...

Seneste job fra StuderendeOnline.dk