Move On Career

StuderendeOnline.dk

Samlingspunktet for studerende på de videregående uddannelser: universiteter, handelshøjskoler og professionsskoler

Studieportalen

StuderendeOnline.dk er vores jobbank til studerende og Graduates på videregående uddannelser. Vi tilbyder hver dag over 2.000 studierelevante job, praktikpladser, Graduateprogrammer, studieprojekter, forskningsprojekter og freelancejob til universitetsstuderende.

Vores omfattende artikelsamling guider de studerende gennem studielivet og karrierejagten med tips til hverdagsøkonomi, studiebolig, jobjagt og tips og tricks til hverdagen.

Vores flittigt benyttede legatbase giver de studerende en mulighed for at finde ekstra økonomisk støtte til studierejser, udlandsophold, forskning og økonomi under studiet.

Brandingmuligheder


Employer Branding profiler

Jeres Employer Branding profil gør jeres arbejdsplads synlig og tiltrækker talenternes opmærksomhed - også når I ikke har ledige job.

Jeres profil holder jer i de højtuddannedes søgelys og leverer information til de jobsøgende om jeres virksomhed som arbejdsplads.

Læs mere

Talentprofiler

En Talentprofil er en interview-artikel med en af jeres medarbejdere om hverdagen på jobbet, gerne suppleret med en video.

Talentprofilerne giver kommende jobsøgere alletiders mulighed for at snuse til forskellige jobtyper og arbejdshverdagen hos jer.

Læs mere

HR-svar

Vi indbyder jer til at deltage i vores HR-panel, hvor en række HR-chefer giver de jobsøgende gode råd om jobsøgningsprocessen.

Artiklerne fra HR-panelet er nogle af de mest læste i vores system og supplerer jeres jobopslag, Talentprofiler og Employer Branding profil.

Læs mere

StuderendeOnline.dk er...

Seneste job fra StuderendeOnline.dk