Move On Career

Karriere i Move On Career

Savner du nye udfordringer? Vi leder regelmæssigt efter praktikanter, skribenter og programmører.

Samarbejde med studerende

Vi har studentersamarbejde som en fast del af vores dna. Vores virksomhed ville ganske enkelt ikke være, hvor vi er i dag, uden et fantastisk samarbejde med hundredvis af studentermedhjælpere, praktikanter og specialeskrivere. Mulighederne er mange næsten uanset din uddannelsesbaggrund, så send os en mail og lad os se på det.

Praktikant

Vi har gennem tiden lagt hus til mange praktikanter fra studier inden for kommunikation, marketing, it og humaniora. Har du en skarp pen? Eller er du en haj til de sociale medier? Måske er du en UX-master eller en dataekspert? Send os en mail og lad os kigge på mulighederne.

Specialeskriver

Vores brede fokus på højtuddannede, lang tids erfaring med jobsøgning og ikke mindst store mængder data og indsigt i jobmarkedet gør os til en god partner til din specialeopgave inden for kommunikation, markedsføring, sociologi, antropologi, teknik eller meget andet.

Studentermedhjælper

En stor del af vores kvalifikationer kommer fra vores studerende. Vi har til alle tider haft mange studentermedarbejdere, der har sat sit præg på både vores produkter, sociale medier og vores arbejdsmiljø.

Freelance-ninja

Ikke alle vores medarbejdere er fastansatte. Vi er altid på udkig efter dygtige freelancere - opgaverne svinger meget og vi har travle såvel som langsomme perioder. Har du noget, som du kan bidrage med? Tag fat i os og lad os tage en snak.

Vores aktuelle job


IT-praktik - Back-end og robot management (efterår 2024)

Læser du på en IT-uddannelse, og vil du i praktik i forbindelse med dit studie? Til start i august/september 2024 søger vi et skarpt hoved, der har lyst til at fordybe sig i webcrawling, datamining og kodeoptimering.

Læs jobopslaget

SoMe praktikant med skarpe idéer (efterår 2024)

Er du idérig? Har du sans for, hvad der virker på sociale medier? Så kan vi tilbyde dig en udbytterig SoMe-praktik i efteråret 2024. Vi søger en ambitiøs, initiativrig og engageret studerende. Du er sandsynligvis i gang med en uddannelse inden for marketing/business eller sprog/media/kommunikation.

Læs jobopslaget

Praktikant med passion for kommunikation (efterår 2024)

Har du lyst til at få masser af formidlingserfaring? Har du skrivekløe og mange idéer? Så vil vi gerne tilbyde dig en udbytterig praktik inden for kommunikation/journalistik i efteråret 2024!

Læs jobopslaget