Move On Career

Karriere i Move On Career

Savner du nye udfordringer? Vi leder regelmæssigt efter praktikanter, skribenter og programmører.

Vores aktuelle job


Skarp praktikant til kommunikation og journalistik

Har du skrivekløe? Er du idérig? Har du lyst til at få masser af formidlingserfaring? Så kan vi tilbyde dig et udbytterigt praktikophold i foråret 2021.

Læs jobopslaget

Skarp SoMe praktikant med drive

Er du idérig? Har du sans for, hvad der virker på sociale medier? Så kan vi tilbyde dig et udbytterigt praktikophold i foråret 2021.

Læs jobopslaget


Samarbejde med studerende

Vi har studentersamarbejde som en fast del af vores dna. Vores virksomhed ville ganske enkelt ikke være, hvor vi er i dag, uden et fantastisk samarbejde med hundredvis af studentermedhjælpere, praktikanter og specialeskrivere. Mulighederne er mange næsten uanset din uddannelsesbaggrund, så send os en mail og lad os se på det.

Praktikant

Vi har gennem tiden lagt hus til mange praktikanter fra studier inden for kommunikation, marketing, it og humaniora. Har du en skarp pen? Eller er du en haj til de sociale medier? Måske er du en UX-master eller en dataekspert? Send os en mail og lad os kigge på mulighederne.

Specialeskriver

Vores brede fokus på højtuddannede, lang tids erfaring med jobsøgning og ikke mindst store mængder data og indsigt i jobmarkedet gør os til en god partner til din specialeopgave inden for kommunikation, markedsføring, sociologi, antropologi, teknik eller meget andet.

Studentermedhjælper

En stor del af vores kvalifikationer kommer fra vores studerende. Vi har til alle tider haft mange studentermedarbejdere, der har sat sit præg på både vores produkter, sociale medier og vores arbejdsmiljø.

Freelance-ninja

Ikke alle vores medarbejdere er fastansatte. Vi er altid på udkig efter dygtige freelancere - opgaverne svinger meget og vi har travle såvel som langsomme perioder. Har du noget, som du kan bidrage med? Tag fat i os og lad os tage en snak.