Move On Career

Nyt fra Move On Career

Hvad sker der i vores hverdag? Følg med her på siden!

Indvielse af Socialkompas.dk - vores seneste udviklingsprojekt

30-01-2023

Champagnepropperne springer den 8. februar 2023. På en konference for alle landets kommuner og civilsamfundsrepræsentanter lyder det offielle startskud til Move On Career's seneste digitale udviklingsprojekt; den landsdækkende digitale platform Socialkompas.dk.

Socialkompas.dk er stedet, hvor borgere og pårørende kan søge hjælp til deres aktuelle livssituation, frivillige organisationer kan synliggøre deres indsatser, og kommuner og deres ansatte kan få et samlet overblik over tilbud tilgængelige for deres borgere. Et sådant unikt overblik over sociale tilbud i hele landet er aldrig set før.

Projektet er forankret hos FriSe (Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark), som via Finanslovmidler har fået ansvaret for at udbrede Socialkompas til de fleste af landets kommuner over de kommende år.

Vi er stolte over at være valgt som leverandør af hele den bagvedliggende software, og vi ser frem til at følge projektet og dets fortsatte udvikling som en nær sparringspartner.

Ses vi på konferencen i Aarhus den 8. februar? Se programmet her.

Nye praktikkrafter på kontoret

30-01-2023

Vi er glade for at byde tre nye praktikanter velkommen til vores team. Simon vil bringe sin IT-ekspertise, Gøkce sin SoMe-viden og Jens sin kommunikationskunnen. Vi ser frem til at udnytte deres unikke talenter og blive inspireret af deres nye perspektiver.

Har du lyst til at være en del af vores praktikhold i efteråret 2023? Følg med på vores jobannoncer og søg hurtigt, når du ser noget, der passer til dig. Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Træfpunkt HR 2022 – ses vi?

21-09-2022

Hvordan kan Move On Career hjælpe med at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til jeres virksomhed? Det kan du ved selvsyn finde ud af, hvis du kommer forbi til en uforligtende snak på vores stand #138 på 2022-udgaven af Træfpunkt HR. Messen afholdes i Øksnehallen i København onsdag den 5. oktober og torsdag den 6. oktober.

Ud over en inspirerende snak med os omkring jeres rekrutteringsbehov og vores løsningsmuligheder kan du måske også blive inspireret af de mere end 100 andre udstillere og det store konference- og aktivitetsprogram, der tager afsæt i HR's udfordringer og trends netop nu. Ses vi? 😊

Nye praktikanter i efteråret 2022!

22-08-2022

Vi har for i dag budt velkommen til Alberte (IT) og Kamma (journalistik/kommunikation), der som praktikanter hos os i efteråret kommer til at indgå i hhv. vores IT-afdeling og journalistiske redaktion. Vi glæder os til samarbejdet og de nye tanker og idéer, som de studerende altid bidrager med!

Kunne du tænke dig at komme i praktik hos os i efteråret 2023? Så hold øje med vores praktikpladser - og skynd dig at ansøge, når du ser noget interessant. Du er også meget velkommen til at søge uopfordret. 😉

SOSU.nu fejrer 1,5 års fødselsdag med bravour

19-05-2022

Da vi i slutningen af 2020 lancerede SOSU.nu, havde vi en fornemmelse af, at jobportalen ramte et hul i markedet. Og vi skal da love for, at vi fik ret. I 2022 har SOSU.nu hidtil haft over 30.000 brugere hver måned, hvilket er imponerende for en jobportal, der kun lige akkurat har fejret 1,5 års fødselsdag.

Samtidig har mængden af job for social- og sundhedsuddannede sprængt alle rekorder i takt med, at behovet stiger. I sin halvandenårlige levetid er antal jobopslag på SOSU.nu eksploderet fra ca. 800 til mellem 1.800 og 2.200 stillinger.

Vi ser frem til de næste mange hele og halve fødselsdage for vores SOSU-hjertebarn, og vi glæder os over den megen positive feedback fra både SOSU-jobsøgende og arbejdsgivere.

Nye praktikanter på vej i efteråret 2022

22-04-2022

Praktikstuderende er en vigtig del af vores DNA og har været det igennem mange år. Vi har megen erfaring at dele ud af, men de studerende bidrager i høj grad også med nye input til vores forretning.

Derfor tilbyder vi hvert forår/efterår en praktikplads til to studerende, og seneste ansøgningsrunde er netop afsluttet. Vi fik mange spændende ansøgninger, og vi havde mange gode praktiksamtaler, men valget faldt på Alberte (IT) og Kamma (journalistik/kommunikation), der starter i praktik hos os i august 2022. Vi glæder os til at se jer!

Samtidig siger vi tak for et fantastiskt produktivt forløb til vores nuværende praktikanter Marie og Louise - og en masse nyttig videnudveksling. 😊

Er du selv studerende og nysgerrig på at komme i praktik hos os senere? Så hold øje med vores praktikopslag, som næste gang vil dukke op i september 2022 vedrørende praktik i foråret 2023.

Nyt udviklingsprojekt: Socialkompas.dk

22-03-2022

Vi er utroligt stolte over at være valgt som leverandør af den bagvedliggende software til den nye digitale platform, Socialkompas.dk. Portalen giver fagpersoner og frivillige adgang til alle sociale aktivitetsmuligheder udbudt af aktører i både kommunalt og frivilligt regi. Et sådant unikt overblik over sociale tilbud i hele landet er aldrig set før. Platformen lanceres efter planen i sensommeren 2022.

Ny Jobbank-sektion: #JobsForUkraine

14-03-2022

I kølvandet på Ukrainekrisen har regeringen vedtaget en særaftale: Aftalen "Partnerskab om ukrainere i job" skal hjælpe ukrainere, som er flygtet fra krigen, til at komme ind på det danske jobmarked. I Jobbank.dk gør vi et forsøg på at samle alle jobopslag til ukrainske flygtninge med en videregående uddannelse.

Har I et fast-track job, der kunne besættes af ukrainske flygtninge, så tilbyder vi at publicere jeres #JobsForUkraine gratis i Jobbanken. Send os et link til jeres jobopslag via siden.

Ny samarbejdspartner: CareerDenmark.dk

10-01-2022

Vi har indgået et samarbejde med CareerDenmark v/ Kate Dahl, som har et omfattende netværk af engelsksprogede jobsøgende med bopæl i Danmark. Samarbejdet omfatter push af relevante jobopslag på CareerDenmark's website og tilhørende SoMe-kanaler.

CareerDenmark fokuserer på højtuddannede udlændinge i Danmark og danner en bro mellem de jobsøgende, virksomhederne og interesseorganisationer. CareerDanmark tilbyder 1:1 sparring for jobsøgende, network recruiting events, samt foredrag, webinarer og motivational talks.

Vi leder efter nye praktikanter!

01-10-2021

Efteråret er over os og vores nuværende praktikanter Johanne og Maria er godt i gang med de mange opgaver på arbejdspladsen. Skal du selv i praktik i foråret 2022? Så kan vi tilbyde praktikophold fra januar 2022 med fokus på et af disse områder:


Kommunikation og journalistik
 


Marketing og sociale medier
 


IT og programmering
 

Er du den rette? Eller kender du den rette? Så tag et kig på vores karrieresider og tjek vores stillingsopslag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Træfpunkt HR 2021 – ses vi?

26-08-2021

Sommeren er ovre, men vi glæder os til efteråret! Onsdag den 22. og torsdag den 23. september afholdes Danmarks største HR-event i Øksnehallen i København. Dagene byder på et stort konference- og aktivitetsprogram, samt mere end 100 forskellige af de bedste udstillere inden for HR-området, hvor vi naturligvis også er repræsenteret.

Så tag din ven, kæreste eller familiemedlem i hånden og kom forbi til en kop uforpligtigende kaffe ved vores stand (#144). Vi ser frem til at se dig!

Nyt samarbejdspartner: Skatteguiden.dk

25-08-2021

Vi har indledt et samarbejde mellem Skatteguiden og vores studieportal StuderendeOnline.dk og glæder os meget til partnerskabet!

Skatteguidens app hjælper med at finde de glemte fradrag, tjekke årsopgørelsen før alle andre og løbende holde styr på indkomstskatten. Samtidig hjælper den de studerende med at holde styr på, hvornår de tjener for meget ved siden af SU’en - det er noget, som vores mange studiejobsøgende utvivlsomt vil have megen glæde af.

Move On Career bliver en del af Googles nye jobsøgning

26-04-2021

Med en ny funktion på Google bliver det lettere at finde relevante stillingsopslag fra en række af landets jobportaler, heriblandt jobportalerne fra Move On Career. Selve jobopslagene ligger dog stadig ude hos de enkelte portaler.

Tomasz Otap, partner hos Move On Career: “Vi ser frem til samarbejdet med Google og ser gode perspektiver i funktionen med søgeresultater for jobs. Vi lægger selv stor vægt på høj brugervenlighed og målrettede søgeresultater på vores egne jobportaler, så vejen fra søgning til jobansøgning bliver så kort som muligt. Via vores samarbejde håber vi at styrke den brugeroplevelse - til gavn for både jobsøgende og arbejdsgivere.”

Se mere om samarbejdet i Googles pressemeddelelse her (dansk) eller her (engelsk).

Brandskifte på StuderendeOnline.dk

15-02-2021

I dag har udseendet af vores studieportal StuderendeOnline.dk fået et velfortjent løft! Et nyt skarpt logo afløser nu det tidligere, der har været StuderendeOnlines varemærke i mange år. Stor ros til vores skarpe praktikanter: Laura for designarbejdet på StuderendeOnlines nye logo og udtryksform, samt Kasper for UX-forbedringer og arbejdet med brugeroplevelsen.

Spændende trafiksamarbejde på vej

12-02-2021

Vi har netop indgået samarbejde med en international partner, der vil kunne bidrage med endnu mere eksponering af jobopslagene på vores mange jobportaler. Aftalen vil forkorte brugernes vej fra søgning til jobansøgning og dermed også gavne vores kunder. Vi forventer at kunne løfte sløret for aftalepartnerens navn omkring ultimo april.

Vi har fået en lille ny!

01-12-2020

Julen falder tidligt i år - vi er i dag gået i luften med jobportalen SOSU.nu, der er målrettet social- og sundhedsuddannede. Portalen samler mere end 1.200 job og elevpladser for social- og sundhedsassistenter (SSA), social- og sundhedshjælpere (SSH) og SOSU-elever fra kommuner, regioner, plejehjem, vikarbureauer og andre SOSU-arbejdspladser. Med andre ord - SOSU.nu giver et enestående overblik over jobmarkedet for SOSU'er.