Move On Career

Nyt fra Move On Career

Hvad sker der i vores hverdag? Følg med her på siden!

Vi leder efter nye praktikanter!

01-10-2021

Efteråret er over os og vores nuværende praktikanter Johanne og Maria er godt i gang med de mange opgaver på arbejdspladsen. Skal du selv i praktik i foråret 2022? Så kan vi tilbyde praktikophold fra januar 2022 med fokus på et af disse områder:


Kommunikation og journalistik
 


Marketing og sociale medier
 


IT og programmering
 

Er du den rette? Eller kender du den rette? Så tag et kig på vores karrieresider og tjek vores stillingsopslag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Træfpunkt HR 2021 – ses vi?

26-08-2021

Sommeren er ovre, men vi glæder os til efteråret! Onsdag den 22. og torsdag den 23. september afholdes Danmarks største HR-event i Øksnehallen i København. Dagene byder på et stort konference- og aktivitetsprogram, samt mere end 100 forskellige af de bedste udstillere inden for HR-området, hvor vi naturligvis også er repræsenteret.

Så tag din ven, kæreste eller familiemedlem i hånden og kom forbi til en kop uforpligtigende kaffe ved vores stand (#144). Vi ser frem til at se dig!

Move On Career bliver en del af Googles nye jobsøgning

26-04-2021

Med en ny funktion på Google bliver det lettere at finde relevante stillingsopslag fra en række af landets jobportaler, heriblandt jobportalerne fra Move On Career. Selve jobopslagene ligger dog stadig ude hos de enkelte portaler.

Tomasz Otap, partner hos Move On Career: “Vi ser frem til samarbejdet med Google og ser gode perspektiver i funktionen med søgeresultater for jobs. Vi lægger selv stor vægt på høj brugervenlighed og målrettede søgeresultater på vores egne jobportaler, så vejen fra søgning til jobansøgning bliver så kort som muligt. Via vores samarbejde håber vi at styrke den brugeroplevelse - til gavn for både jobsøgende og arbejdsgivere.”

Se mere om samarbejdet i Googles pressemeddelelse her (dansk) eller her (engelsk).

Brandskifte på StuderendeOnline.dk

15-02-2021

I dag har udseendet af vores studieportal StuderendeOnline.dk fået et velfortjent løft! Et nyt skarpt logo afløser nu det tidligere, der har været StuderendeOnlines varemærke i mange år. Stor ros til vores skarpe praktikanter: Laura for designarbejdet på StuderendeOnlines nye logo og udtryksform, samt Kasper for UX-forbedringer og arbejdet med brugeroplevelsen.

Spændende trafiksamarbejde på vej

12-02-2021

Vi har netop indgået samarbejde med en international partner, der vil kunne bidrage med endnu mere eksponering af jobopslagene på vores mange jobportaler. Aftalen vil forkorte brugernes vej fra søgning til jobansøgning og dermed også gavne vores kunder. Vi forventer at kunne løfte sløret for aftalepartnerens navn omkring ultimo april.

Vi har fået en lille ny!

01-12-2020

Julen falder tidligt i år - vi er i dag gået i luften med jobportalen SOSU.nu, der er målrettet social- og sundhedsuddannede. Portalen samler mere end 1.200 job og elevpladser for social- og sundhedsassistenter (SSA), social- og sundhedshjælpere (SSH) og SOSU-elever fra kommuner, regioner, plejehjem, vikarbureauer og andre SOSU-arbejdspladser. Med andre ord - SOSU.nu giver et enestående overblik over jobmarkedet for SOSU'er.