Move On Career

Nyt fra Move On Career

Hvad sker der i vores hverdag? Følg med her på siden!

Move On Career bliver en del af Googles nye jobsøgning

26-04-2021

Med en ny funktion på Google bliver det lettere at finde relevante stillingsopslag fra en række af landets jobportaler, heriblandt jobportalerne fra Move On Career. Selve jobopslagene ligger dog stadig ude hos de enkelte portaler.

Tomasz Otap, partner hos Move On Career: “Vi ser frem til samarbejdet med Google og ser gode perspektiver i funktionen med søgeresultater for jobs. Vi lægger selv stor vægt på høj brugervenlighed og målrettede søgeresultater på vores egne jobportaler, så vejen fra søgning til jobansøgning bliver så kort som muligt. Via vores samarbejde håber vi at styrke den brugeroplevelse - til gavn for både jobsøgende og arbejdsgivere.”

Se mere om samarbejdet i Googles pressemeddelelse her (dansk) eller her (engelsk).

Brandskifte på StuderendeOnline.dk

15-02-2021

I dag har udseendet af vores studieportal StuderendeOnline.dk fået et velfortjent løft! Et nyt skarpt logo afløser nu det tidligere, der har været StuderendeOnlines varemærke i mange år. Stor ros til vores skarpe praktikanter: Laura for designarbejdet på StuderendeOnlines nye logo og udtryksform, samt Kasper for UX-forbedringer og arbejdet med brugeroplevelsen.

Spændende trafiksamarbejde på vej

12-02-2021

Vi har netop indgået samarbejde med en international partner, der vil kunne bidrage med endnu mere eksponering af jobopslagene på vores mange jobportaler. Aftalen vil forkorte brugernes vej fra søgning til jobansøgning og dermed også gavne vores kunder. Vi forventer at kunne løfte sløret for aftalepartnerens navn omkring ultimo april.

Vi har fået en lille ny!

01-12-2020

Julen falder tidligt i år - vi er i dag gået i luften med jobportalen SOSU.nu, der er målrettet social- og sundhedsuddannede. Portalen samler mere end 1.200 job og elevpladser for social- og sundhedsassistenter (SSA), social- og sundhedshjælpere (SSH) og SOSU-elever fra kommuner, regioner, plejehjem, vikarbureauer og andre SOSU-arbejdspladser. Med andre ord - SOSU.nu giver et enestående overblik over jobmarkedet for SOSU'er.